happy stationary collection

Een stationairy-lijn met wenskaarten, notitieblokken, washi-tapes, potloden, tassen, mokken en nog veel meer in vrolijke kleuren. De musthave voor op het bureau van elk positief persoon.

Wenskaarten

Wenskaarten in allerlei formaten. Van kleine A7 tot grote A4 kaarten. En uiteraard de bekende A6 formaat kaarten voor elke brievenbus!

Notitieblokkken

Notitieblokken, die handig zijn om mee te werken en je een glimlach op je gezicht geeft wanneer je ernaar kijkt op he bureau.

Stationairy

Studio DoNuts heeft nog meer leuks in het assortiment, denk aan: washitapes, potloden, mokken, draagtassen, stickervellen & cadeaupakketten.

Weekplanner
Let's plan some, you plantsome

Een weekplanner speciaal ingericht om niet alleen de hele week te plannen, maar ook elke dag bij uur. Zo maak je overzichtelijke tijdsblokken, die helpen structuur te brengen. Geschikt voor iedereen en in het speciaal voor de jonge planners, die net starten met het maken van een planning. Naast een handig overzicht van je werk vul je in deze planner ook in wat je gaat eten en welke klusjes er nog te doen staan elke dag.

Let's plan some, you plantsome

Is de vrolijke titel van deze planner.

Mini-kaartjes A7 in een prachtig toonbankdisplay.

Deze praktische toonbankdisplay neemt door het gebruik in hoogte weinig ruimte in op je toonbank en waarborgt toch 16 kaartjes voor elk moment. Er is keuze uit veel verschillende kaartjes, dus het display kan volledig naar wens worden samengesteld.

Studio DoNuts ook bij jou in de winkel?

Studio DoNuts is door heel Nederland te vinden in concept-stores, winkels & boekhandels. Denk je dat StudioDonuts ook wat is voor in jouw winkel. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een catalogus met whole-sale prijzen.

Starter

Get Brooklyn
$39 one time fee
  • Power Elite Support
  • 27+ Beautiful Demos
  • 115+ Page Templates

Power User

Get Brooklyn
$79 one time fee
  • Power Elite Support
  • 27+ Beautiful Demos
  • 115+ Page Templates